2018-goldlane-lichte-kleur.jpeg

Marketingcampagne - Pluk de vruchten

Heb jij een appelboom voorbij zien komen? Grote kans dat wij er iets mee te maken hebben. We vertellen je graag meer over onze opvallende nieuwe marketingcampagne, waarin we ons richten op bedrijven met potentie qua online bekendheid en vindbaarheid. Wij zouden de huidige online inspanningen naar een hoger niveau kunnen en willen tillen! 

Groei in kwantiteit en zeker ook kwaliteit

Bij deze campagne draait alles om het bieden van blijvende waarde en succes. Graag zetten we ons in voor jouw bedrijf, om op de langere termijn blijvende groei en kwalitatieve vooruitgang te bewerkstelligen. 

Onze aanpak is gebaseerd op de overtuiging dat succesvolle marketing meer is dan alleen tijdelijke resultaten. We willen partnerschappen aangaan met bedrijven die streven naar duurzaam succes en groei in de online wereld. Daarom zijn we een unieke campagne gestart die begint met een speciaal geschenk: een Goldlane appelboompje.

Zelfbestuivende prachtige appelboom

De Goldlane symboliseert onze verbintenis met jouw bedrijf op lange termijn. Net als deze zelfbestuivende en duurzame boom, zetten wij ons in om jouw online activiteiten te laten floreren zonder afhankelijk te zijn van externe bronnen. Vergelijkbaar aan de flora die wij in de vorm van de boom hebben geschonken. We geloven in het creëren van sterke fundamenten voor groei, zodat je op lange termijn de vruchten kunt plukken van onze samenwerking.

Bij het ontvangen van het Goldlane boompje vind je een kaart met een speciale QR-code. Scan deze code en je wordt direct naar een op maat gemaakte campagnepagina geleid die specifiek is voor jouw bedrijf. Hier delen we de inzichten die we hebben verzameld na grondig onderzoek en analyse. In cijfers en letters leggen we de mogelijkheden bloot die voor jouw bedrijf in het verschiet liggen. We hebben het voorwerk al gedaan, zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van de kansen die je kunt benutten.

Gedijen en groeien

Onze keuze voor de Goldlane appelboom is geen toeval. Net zoals deze boom willen wij een solide basis bieden voor jouw online succes. We willen niet alleen helpen om op korte termijn resultaten te behalen, maar streven naar blijvende groei en winstgevendheid op de lange termijn. Net zoals de boom appels produceert die blijven komen, zullen onze strategieën en inspanningen vruchten blijven afwerpen voor jouw bedrijf.

Dus, ben je klaar om de vruchten van een langdurig partnerschap te plukken? Wij zijn er om je te begeleiden op jouw weg naar online groei. Samen zorgen we voor een top presterende website en andere gerelateerde online marketingactiviteiten die jouw bedrijf helpen gedijen en groeien, net als de Goldlane appelboom.

Pluk de dag, pluk de vruchten en pluk de voordelen van ons mogelijke toekomstige partnership!

Marketing Reus: jouw communicatiebureau Ede

Vanuit de inspirerende werkomgeving ROOTS Innovation Hub in Ede werken we samen met onze klanten aan het beste resultaat. Roots Innovation Hub bevindt zich nabij station Ede-Wageningen. Hierdoor zijn we zowel via het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Benieuwd wat wij als communicatiebureau Ede voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via 06 - 18 85 72 16 of vul onderstaand contactformulier in.

herbert-300x300.png

"We denken graag met je mee om je doelgroep optimaal te bereiken"


Herbert Veneberg, Reuzenbaas

Herbert van Marketing Reus

Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?

Contact via Whatsapp
Stuur een mail
Wil jij een Reuzensprong maken?