Over ons

Wie is de marketing reus

Het team van de Marketing Reus helpt jouw bedrijf online verder te laten groeien. Vanuit de inspirerende werkomgeving ROOTS Innovation Hub in Ede werken we samen met onze klanten aan het beste online resultaat. Hoe we dat doen? Door vooral out-of-the box te denken en (af en toe) buiten de lijntjes te kleuren. Creatief denken zit in ons DNA. Er leiden meerdere wegen naar Rome. Wij volgen niet standaard de gebaande paden, maar kiezen het meest effectieve pad die past bij onze klanten. We brengen voor onze klanten de online marketing-kansen in kaart, maken samen keuzes en bepalen de online strategie.

Het Reuzen-team

Het team van de Marketing Reus bestaat uit digitale experts die elke dag het beste uit elkaar en de online campagnes willen halen. We zijn gedreven, creatief en vinden korte lijnen met elkaar en onze klanten belangrijk. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het juist leuk en interessant!

Wij werken met de volgende tools
Wie is de oprichter van de Marketing Reus?

Herbert – Reuzenbaas

Herbert is een ondernemer in hart en nieren. Al van kinds af aan is hij bezig met winkeltjes, ramenlapbedrijven en zelfs een uitgeverij. Dat die ondernemersgeest altijd is gebleven blijkt wel: op zijn 17e richtte hij zijn eerste bedrijf op in de online marketing- en drukwerkwereld. Hierna doet hij veel ervaring op bij diverse bedrijven in loondienst, als onder andere marketingmanager. Maar hij wilde meer! Het ondernemen bleef kriebelen. In 2018 richtte hij daarom de Marketing Reus op, een naam die snel was gekozen. Mensen die Herbert kennen, hebben vast een vermoeden waar de naam vandaan komt. Met zijn 2 meter 10 heeft hij als bijnaam ‘De Reus’.

Herbert is een echte out-of-the-box denker. Creatief, strategisch en soms een beetje eigenzinnig. Een echte pro-actieve, commerciële en salesgedreven marketeer. Het ene na het andere idee popt op in zijn hoofd. Van brainstormsessies wordt hij enthousiast en energiek. 

Onze reuze klanten

Wij hebben de leukste klanten, uit heel Nederland en uit verschillende branches. Van webshops en fysieke ateliers tot duurzame en innovatieve bedrijven in laadpalen en rijplaten.

We zijn gespecialiseerd in zowel B2B als B2C bedrijven, en webshops die omzet gedreven werken tot lead gedreven organisaties. Hiervoor mogen we uiteenlopende online activiteiten voor onze klanten doen. We delen graag een aantal resultaten waar we trots op zijn! 

Contact?

Roots INNOVATION Hub
Nieuwe kazernelaan 2 – D86
6711 JC Ede

Meer weten?
Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

Samenwerken?

Heb je vragen?

Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en wat je van ons mag verwachten. Of dit nu in Ede, Groningen of in het buitenland is; we maken graag de reis! Kom je liever bij ons langs op kantoor of doe je dit liever telefonisch? Ook geen probleem. Neem vrijblijvend contact op en ga voor een reuzengroei!

Herbert Veneberg

Reuzenbaas Marketing Reus
06 1885 72 16